24 iunie 2011

Muzeul Antipa iese in strada



Nu stiu daca va mai amintiti de scena din filmul de animatie Madagascar I, cind animalele au evadat de la Gradina Zoologica din New York si au ajuns la Grand Central Station. Ei bine, de ieri puteti vedea ceva asemanator si in Bucuresti, fiindca animalele de la Muzeul Antipa, plictisite ca renovarea muzeului dureaza atit de mult si dornice sa-si reintilneasca admiratorii, au iesit in strada. Le puteti vedea in pasajul pietonal de la Piata Universitatii.
De asemenea, naturalistii pasionati sint invitati la un concurs de fotografie al carui premiu va fi o invitatie de 2 persoane la evenimentul de redeschidere a Muzeului Antipa. Regulamentul concursului il gasiti pe site-ul muzeului, www.antipa.ro, si pe facebook: http://www.facebook.com/muzeul.antipa.invadeaza.mediul.urban
http://www.facebook.com/event.php?eid=243308755684070




In continuare, comunicatul oficial:


Muzeul Antipa invadează mediul urban
Episodul I
23 iunie – 7 iulie2011

  
Animalele de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invadează mediul urban! Sunt nerăbdătoare să-şi cunoască publicul şi vă ies în întâmpinare prin Bucureşti. Vor să îmbunătăţească ziua trecătorilor, să-i ajute să-şi descreţească fruntea de la cotidianul zilnic, cu sunet şi culoare, transportându-i în inima naturii.
Vă invităm să ne descoperiţi în pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii, să fiţi impresionaţi de îndrăzneala lor şi să vă daţi examenul de naturalişti participând la concursul „Surprinde fauna oraşului tău”. Trebuie să trimiteţi un mail cu o fotografie la adresa concurs@antipa.ro care să surprindă un animal sălbatic din fauna oraşului în care locuiţi. Pentru a vă orienta consultaţi ghidul “Fauna Bucureştiului” pus la dispoziţie pe site-ul www.antipa.ro şi pagina de Facebook dedicată evenimentului, tot acolo găsindu-se şi informaţii despre regulamentul concursului. Naturalistul cum laude va primi o invitaţie de două persoane la deschiderea Muzeului Antipa.
Detaliile despre concurs le găsiţi pe site-ul muzeului www. antipa.ro şi Facebook.
Pe Facebook la:

Niciun comentariu: